Koningszaal

De Koningszaal, de grootste van de zalen op de derde verdieping, is het hart van De Bazel en een bevoorrechte plaats voor grootse, prestigieuze ontvangsten, vergaderingen, congressen, recepties en diners.

In deze magnifieke zaal met zijn glas-in-loodramen van Antoon Derkinderen, schilderijen van Hobbe Smith en fraaie tafels en stoelen van Karel de Bazel werden de leden van het Nederlandse koningshuis met alle egards ontvangen om hun bankzaken te bespreken. Prins Hendrik en koningin Wilhelmina waren hier graag geziene gasten.

Voor uw comfort combineren wij deze grandeur van weleer met de moderne gemakken en techniek van nu. Zo bieden wij een stabiel en stevig internet die menig Hackatron heeft bediend, audio visuele middelen die kunnen worden geüpgraded tot streamverbindingen met sprekers of vergaderdeelnemers in het buitenland en  AV ondersteuning met seamless switches, simultaan vertalingen en congresregistratie.

Kamer en boekingsdatum

Om ons uw gewenste optiedatum en kamer te laten weten, vult u dit formulier hieronder in. We laten u weten of de kamer per e-mail of telefoon beschikbaar is.  
Klik in het tekstveld en er verschijnt een datumkiezer. Klik op de datum die u in gedachten heeft. Klik op het invulveld om uw datum te kiezen
reCAPTCHA is required.