Entree Balie/ Lobby

De entree van het congrescentrum op de derde verdieping is een multifunctionele ruimte. Hier worden uw gasten ontvangen met informatie, badges en koffie. Tevens kan hier de lunch, ochtend- en middagsnacks en de borrel worden genuttigd. Het is een integraal onderdeel van het Congrescentrum. Bij grote recepties worden alle deuren open gezet waardoor alle ruimten hiervoor worden benut. Ook is het mogelijk om door het plaatsen van monitoren ook van hieruit de voortgang in de Koningszaal kan worden gevolgd. Bij veilingen een veel gebruikte opstelling.

Het is een ideale plek om te netwerken en hierbij worden indien nodig ook de gangen betrokken. Hier kunnen uw sponsoren tijdens de pauzes hun stands plaatsen waardoor er een natuurlijke intieme marktplaats ontstaat.

Kamer en boekingsdatum

Om ons uw gewenste optiedatum en kamer te laten weten, vult u dit formulier hieronder in. We laten u weten of de kamer per e-mail of telefoon beschikbaar is.  
Klik in het tekstveld en er verschijnt een datumkiezer. Klik op de datum die u in gedachten heeft. Klik op het invulveld om uw datum te kiezen
reCAPTCHA is required.