Trouwen in de Bazel

Uw huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. De Bazel met haar historische klassieke sfeer en geheel eigen ambiance biedt de perfecte setting voor deze onvergetelijke dag!

In onze magistrale Koningszaal kunt u uw burgerlijk huwelijk afsluiten. De Bazel is door de gemeente Amsterdam aangewezen als exclusieve trouwlocatie in Amsterdam.

De Koningszaal doet zijn naam eer aan. Alles in deze zaal ademt klassieke schoonheid uit, van de kristallen kroonluchters, de glas in loodramen van Antoon Derkinderen, het fraaie Art Deco interieur tot de prachtige schilderijen. Bovendien kunt u hier werkelijk ‘Koninklijk’ trouwen.

Er zijn meerdere arrangementen voor uw huwelijk mogelijk. De basisarrangement van de bruiloft met champagne, taart en een fotograaf kan worden uitgebreid met elementen als:

Receptie, dinner buffet, luxe seated dinner, borrel, feest, AV middelen, band, luxe cruiseboot, aankleding, etc. Wij nemen graag met u uw wensen door en vertalen het naar uw ideale dag.

Voorkeuren en boekingsdatum

Om ons uw gewenste optiedatum en uw voorkeuren te laten weten, vult u dit formulier hieronder in. We laten u weten of de datum beschikbaar is en nemen contact met u op over de verdere mogelijkheden.  
Klik in het tekstveld en er verschijnt een datumkiezer. Klik op de datum die u in gedachten heeft. Klik op het invulveld om uw datum te kiezen
reCAPTCHA is required.