Centrale hal

Op de beletage bevindt zich de Centrale hal en is ideaal voor grote  recepties bedrijfspresentaties en diners tot 500 gasten. Het heeft een zeer ruimtelijke en lichte uitstraling, waardoor het een door u in te vullen kleurenpalet vormt. Door middel van mobiele spots kan deze zaal voor grotere groepen in de avonduren worden omgevormd tot een sfeervolle ruimte. De ruimte is in de loop der jaren ook ingezet voor modeshows, telvisie talkshows, bedrijfsfeesten, merk kick-offs en tentoonstellingen.

In dit witte atrium zaten vroeger de bankemployees en werden hun klanten ontvangen. Karel de Bazel koos specifiek voor dit ontwerp als bron van verlichting. Hij geloofde dat het welzijn- en de productiviteit van de bankmedewerkers zouden worden verhoogd door hen een onaards gevoel van licht en ruimte te geven. Dit hemelse idee is na ruim 90 jaar nog steeds voelbaar.

 

 

Kamer en boekingsdatum

Om ons uw gewenste optiedatum en kamer te laten weten, vult u dit formulier hieronder in. We laten u weten of de kamer per e-mail of telefoon beschikbaar is.  
Klik in het tekstveld en er verschijnt een datumkiezer. Klik op de datum die u in gedachten heeft. Klik op het invulveld om uw datum te kiezen
reCAPTCHA is required.