Bodeplein

Bij het betreden van de tweede etage per lift of trap komt men op het Bodeplein. Deze multifunctionele ruimte ademt tegelijkertijd ruimte als intimiteit uit en is uitermate geschikt voor klein presentaties, recepties, lunchbreaks en borrels. Tijdens congressen kan deze ruimte ook als een extra break-out zaal worden ingezet. De imposante marmeren ontvangstbalie kan daarbij dienst doen als registratiepunt, buffet of stijlvolle bar.

In deze zaal werden in vroeger tijden de klanten van de bank ontvangen en kregen jubilarissen hun cadeaus uitgereikt. Door de lichte uitstraling van het Bodeplein kan de zaal in de avonduren worden omgevormd tot een sfeervolle ruimte voor ontvangsten van velerlei aard. Door combinatie van de trappenhal, de tegelmozaïek, het Marmer, de zuilen en de doorkijk aan weerzijden naar de centrale hal ontstaat een magische sfeer, die niet moeilijk op een foto te vangen is. Het moet beleefd worden.

Kamer en boekingsdatum

Om ons uw gewenste optiedatum en kamer te laten weten, vult u dit formulier hieronder in. We laten u weten of de kamer per e-mail of telefoon beschikbaar is.  
Klik in het tekstveld en er verschijnt een datumkiezer. Klik op de datum die u in gedachten heeft. Klik op het invulveld om uw datum te kiezen
reCAPTCHA is required.