Eventplanning, een vak apart

Elk evenement, ongeacht aard en doelstelling, heeft een eigen dynamiek en vraagt om een juiste weging van aanleiding, uitvoering en impact. De Bazel Academy, een initiatief van de De Bazel Amsterdam, reikt organisaties de helpende hand met adviezen en kortdurende trainingsmodules in eventplanning. Onze ervaring leert dat de ontwikkeling van een evenement in vrijwel alle gevallen onnodig veel voorbereidingstijd vraagt. Onderzoek laat zelfs zien dat ruim 70% van de evenementen niet aan de verwachtingen van de booker/opdrachtgever of de deelnemers voldoet.

‘We overestimate the event and underestimate the process. Every fullfilled dream occured because of dedication to the process.’

John C. Maxwell, auteur en expert in leiderschap

Dit alles is ook niet zo verwonderlijk: eventplanning is niet iets dat u er even ‘bij’ doet. De realisatie van een high-end diner met afterparty, een teambuildingdag met uw salesmedewerkers, de presentatie van een nieuw product, de jaarlijkse algemene ledenvergadering: elk event vraagt échte toewijding en een juiste aanpak van de makers.

 

Advies

Als eventbooker binnen uw organisatie staat u van tijd tot tijd voor een complexe opdracht. De realisatie van een specifiek evenement vraagt uw volle aandacht, terwijl de ‘winkel’ gewoon open is. Om intentie en uitvoering in goede banen te leiden, kunt u bij De Bazel Academy terecht voor concreet advies bij de realisatie van een specifiek evenement. Doelgericht, persoonlijk, effectief. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en vindt in ons een ervaren sparringpartner voor een geslaagd evenement, volledig afgestemd op uw budget en wensen.

 

Trainingen

De Bazel Academy ontwikkelde kortdurende trainingsmodules die bookers aan de hand van quick wins in enkele dagdelen wegwijs maakt in de essentials van eventplanning.

 

De voordelen op een rij

• effectieve trainingen in groepen van max. 10 personen
• een enquête vooraf om mindset en maatwerk af te stemmen
• een basistraining van twee dagdelen
• een verdiepende vervolgtraining van vier dagdelen
• interval tussen de trainingen voor internalisatie
• meer grip op invulling en uitvoering
• kostenreductie per evenement
• output: succesvolle evenementen die ‘bijblijven’

 

Maatwerk

Een adviestraject is maat- en mensenwerk. We hechten aan een goede klik met onze opdrachtgevers. Alleen dan immers brengt advisering wat u ervan mag verwachten: een krachtige back-up bij de uitvoering van uw eventplannen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Onze eventplanners staan voor u klaar. U vindt onze contactgegevens onderaan deze leaflet.

 

Basistraining

De basistraining maakt deelnemers wegwijs in het proces. Aan de hand van checklists bekwaamt de deelnemer zich in het stellen van de juiste vragen.

Resultaat: met de informatie en aangeboden tools kan de ‘booker’ zelfstandig aan de slag.

Dit levert efficiënte quick wins in de voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Investering: twee dagdelen bij De Bazel Amsterdam,

incl, materiaal, checklists en catering: € 345 per deelnemer

(bij 10 deelnemers: € 295 p.p.). Bedragen exclusief 21% BTW.

 

Vervolgtraining

De vervolgtraining bestaat uit vier dagdelen met intervals, waarbij de deelnemers de stof verdiepen en verder internaliseren. Voorts is er ruime aandacht voor de essentie van het creëren van beleving in relatie tot kostenefficiëntie.

Resultaat: steviger controle op eventontwikkeling met een waarborg van kostenreductie die minimaal € 1.480 per gemiddeld evenement besparing oplevert.

Investering: vier dagdelen bij De Bazel Amsterdam,

incl. tools, checklists en catering, met een terugkomdag na een jaar: € 595 per deelnemer

(bij 10 deelnemers € 545 p.p.).

Bedragen exclusief 21% BTW.

Meer weten? Neem voor meer informatie, een offerte voor een advies of training contact met ons op. Wij leren u graag kennen!

 

De Bazel Amsterdam

Vijzelstraat 32

1017 HL Amsterdam

T +31 (0) 20–723 05 60

E info@debazelamsterdam.nl

I www.debazelamsterdam.com